Vzorník všech 22 MAC liptenzních liptenzních rtiků a rychlé norcal požární aktualizace

32 mac liptenzních rtěnky, vzrůstá.
Požáry stále zuří v Sonoma a Napa. Je to stále špatné, a je to docela kouřové, ale teď není to hrozně větrno, což je jeden malý požehnání. Doufejme, že to zůstane pro další den nebo dva, a pak možná některé požáry mohou být obsaženy. Prostě jsme kontrolu okresních požárních záznamů, jsou připraveni, a snažit se zůstat pozitivní.

Když už mluvíme o pobytu pozitivní … liptenzita! Po vzchodu všech 22 z rtěnků MAC liptenzních liptenzních, které mimochodem jsou nyní k dispozici v mac permanentní lince, moje rty byly obarveny ohromující purpurovou barvu, která trvala – žádný vtip! – den a půl.

REKLAMA

Pigment je to vážný.

Důležitější (alespoň pro mě) Jsem si jistý, že jeden z barev, mraků v mém kávě, je výkřikem, aby Carly Simona je tak marný.

“Měl jsem nějaké sny. Byli mraky v mé kávě, mraky v mé kávě, a … Jsi tak marný, pravděpodobně si myslíte, že tato píseň je o vás … ”

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Myslím, že Collection Limited Edition Limited Edition Limited Edition se dostal docela dobře, protože liptensity jsou trvalé. Devět odstínů je nové a 13 jsou re-propagovány.

MAC Liptenzita rtěnky (nyní trvalé)

Re-podporuje: Driftwood, uzené mandle, toast a máslo, Dionysus, Habanero, ohňostroj, Marsala, mulling koření, Cordovan, Galaxy šedá, dvojitá fondent, ambrosiální a hřebec

A nové odstíny: mraky v mém kávě, dobře vychovaný hnědý, zázvorová růže, cihla prach, kousnutí o ‘Georgia, krále lososa, oheň pečená, červená řepa a noblesse

Byla to minuta, protože naposledy jsem nosil některý z nich, a tento Swatch Sesh znovu obrátil na mou náklonnost. Nejen, že jsou předchajeni pigmentovaní, ale nefungují do mých linií rtů. Vůbec.

Ta věc je však tak intenzivní, že máte v podstatě nulovou místnost pro chybu při jejich použití. Použití jedné z tmavých nebo jasných odstínů přímo z trubky je obtížné, protože nemají špičatý návrh, jako jsou běžné MAC rtěnky, a to způsobuje, že je to náročné sledovat kontury na rtu, zejména ve vnějších rohách.

Za to, co stojí za to, několik odstínů má odpovídající tužky liptenzních rtů (budu posunout vzorníky tužek v pondělí).

Použil jsem jednu vrstvu přímo z trubice pro každou z nich, což je způsob, jakým způsobem aplikuji rtěnku, a jedna vrstva liptutnosti mi trvá asi tři hodiny, nebo dokud nebudu mít něco k okusování nebo pití.

Ve směru hodinových ručiček z levého horního vlevo: kousnutí o ‘Gruzie, král Salmon, Habanero, ohňostroj

Uzené mandle, toast a máslo, Dionysus a cihlový prach
Pečená, Marsala, Cordovana a mulling koření
Galaxy šedá, ambrosiální, noblesse, hřebec, dvojitý fondent, červená řepa
Mraky v mém kámě, dobře vychovaný hnědý, Driftwood, Ginger Rose
Každá z těchto kartami je $ 21, a nyní je můžete najít nyní v makových přepážkách a online.

REKLAMA

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

P.S. tgif, že?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *