Sobotní surfování, 11. ledna, 2020

Pěší turistika stezka vidět vodopád v Indian Valley Open Space Reserve je jedním z mých nejoblíbenějších věcí, které můžete udělat tuto roční dobu!
Ahoj, a potěšená katurday, sladká holka! Četl jsem někde nedávno, že musíte strávit alespoň jeden den měsíc venku. V přírodě. a víš ty co? Dnes je ten den pro mě. Tam je stezka tady v novato, která vede k malému vodopádu a navzdory TLC je vroucí napomenutí, budu to pronásledovat. ?

Prosím, držte řeky a jezera, na které jste zvyklí.

Je čas na sobotní surfování …?

REKLAMA

Pokud byste chtěli vyrovnat svůj CCL status, mohu navrhnout tvou oblíbenou kočičí vlastní trůn? ?

Jděte do toho, přijměte, že třetí kočka (jinak známá jako “brána kočka”), protože věda říká, že je to kočka dáma je dobrá pro vaše zdraví!

Nejlepší ztvárnění Hvězdné noci van Gough, jakou jsem kdy viděl. (SIDE POZNÁMKA: Může nebo nemusí zahrnovat více zakřivených oranžových tabáků.)

Buďte na pozoru pro OPTE, ruční inkoustovou tiskárnu pro obličej, který vytiskne drobné množství pigmentu na tváři, která pokrývají každé tmavé místo – pihy, jizvy a hyperpigmentace, a dokonce i ty, které nemůžete vidět (modrá LED světla Pomozte CAM lokalizovat drobné temné skvrny lidské oko může chybět). To zahajuje letos v létě za úžasné $ 600.

Když už mluvíme o gadgetech, l’oréal má inteligentní zařízení, které vytváří vzorce na zakázku pro rtěnku, nadaci a péči o pleť.

Sara Blakely, zakladatel a generální ředitel SPANX, naučit se předefinovat, jaký selhání znamená

Nemůžete se podívat.

Před lety Marc udělal make-up, a je stále jedním z mých umělců!

Dežíčka je to to, co šlo dolů, když se záložky rozběhlo do Kitty nebe.

Mají úžasný víkend. Doufám, že vaše je na úžasný start. ?

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *