Ode na okřídlené vložky

Křídla!
Dvě malé linie.

V jeho jádru, to je to, co okřídlené vložky je – jen dvě malé linie – ale každý, kdo někdy skóroval dva divoké flick, ví, že okřídlená vložka je mnohem více než dvojnásobná úloh z vnějších rohů.

REKLAMA

Na non-makeup lidí se okřídlená vložka může zdát triviální, ale víme pravdu … je to naprosto transformativní!

V daném dni, vše, co trvá, je malá úprava v pohybu zápěstí, nebo na volbu použít jinou barvu nebo dokončení, a můžu být to, co chci. ?? ️ ??

Ve většině dnů mě najdete na sobě nějaké variace kotě flicks, protože je tu jen něco o těch, kteří se snášejí, že říkají, “meow, nejsem pravidelný maminka. Jsem cool máma. ” ?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Křídla: Tarte tekutá chromová barva. Rty: MAC limonády vlákna.
V jiných dnech, stejně jako když potřebuji emocionální vysoký kop schopný rozbito stropu, zazářím své lasové čáry v flicks tak třpytivé a zářící, že je můžete vidět waaaaaaay kolem levných sedadel v zadní části.

Bam! – Dejte si pozor, svět, protože přicházím za vás v mých bad- @ ss diva křídla!

Křídla: Kat von d dort tužka v bílém ven. Rty: MAC Nymphette.
A samozřejmě, tam je vždy to, co nazývám mé “komfortní křídla”, které jsou v podstatě moje make-up ekvivalent černých elastických kalhot – tenká černá čára s mírně vzestupnou, změkčenou, rozptýlenou hranou. Je to moje jít, když chci vypadat roztomilý, ale cítím se líný.

Křídla jsou Mac Carbon oční stíny, rty je kousnutí krásy rty tužka v 070.
Existují nekonečné způsoby, jak nosit okřídlené vložky – ostré, ostré a klasické; nebo rozptýlené, mlhavé a rozmazané. Můžete jít jasný a odvolaný jeden den nebo základní černou. Velké křídla netopýrů nebo hainty, jemné flicks. Máte tenké čáry, tlusté čáry, jednotlivá křídla, dvojitá křídla … Neexistuje žádný nedostatek stylů a způsobů, jak nosit ty křídla.

Několik hodin, vaše křídla vás mohou transformovat do silného pin-upu nebo vizionářské Vixen. Nebo cool mámu, jako je vaše skutečně ha ha. ?

Křídla: Make up pro EVA AQUA XL Inkoustová vložka v M-24. Rty: kousnout krása kimchi rtěnka.
A druhý den (nebo možná i později ve stejný den), po vymazání křídel vypnuto, můžete začít znovu s něčím jiným. (Kdyby bylo vše v životě snadné.)

Kde vás budou vaše křídla vzít dál?

REKLAMA

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

P.S. Tgif. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *