3 Návrhy pro použití Červené oční stíny (a 20minutový make-up vzhled)

Mohu nebo nemusí být v mém pyžamu, FYI.
Pád inspirovaný pohled, vzít dva.

Domnívám se, že je to trochu lepší, pokud jde o atmosféru k akuryerům vibrací, objevil jsem se v Michaelově druhém dni … mnohem více pádu, stejně jako méně léto, s třpytem načervenalé měděné víčky, bronzové lícy, stejně jako nahé béžové rty.

REKLAMA

Použil jsem ho na pekařství druhý den … pekárna v mé kuchyni, to je! Kdyby se to snažil vypracovat dýně / pekanovou cupcake okolnost (ano, to je věc, na které pracuji). V kostce, věřím, že jsem objevil velkou rovnováhu mezi pikantní dýňovou košíček, stejně jako hnědý cukr pecans, ale to je příběh ještě jeden čas …

Co se týče tohoto vzhledu, tady jsou některé věci, které můžete zjistit užitečné při použití načervenalé měděné oční stíny, nebo skutečně jakýkoliv typ stínů s červenými tóny:

1. Základy plného pokrytí dělají velký rozdíl

Rozumíš mi; Líbí se mi co nejvíce bit, jak je to jen možné, pokud jde o základní produkty, nicméně vždy, když se snažím udělat velmi málo nadace / korektor, který integruje jakýkoliv druh druhu mědi, měděné, měděné červené nebo červené oční stíny, vypadám unaveně, neuspořádaný, stejně jako buuuuuust ne že jo. Babe, pokud máte něco vzdáleného červeného děje na víčkách, pak se rozhodněte pro nadaci plného pokrytí. Úplný pokrytí základních zůstatků s Pow Pow Red eyeshadow! extrémně pěkně, metinks.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

2. Těsnění s černou vložkou

Požadavek na něco jako černá vložka, abyste přidali viditelnou “přestávku” nebo bariéru mezi vaším červeným očním očním oční hadice, stejně jako bílí očí; Jinak může vypadat trochu “off”. Pokud se pro tebe zdá být černá, zkuste tmavě hnědou.

3. První make-up

Proč? Vzhledem k tomu, že chcete bez absolutně žádnou červenou pod vaší dolní linií Lash, stejně jako budete chtít naprosto odstranit, než děláte svou základnu. Poté, co vyčistíte, použijte korektor. Já jsem typicky tým “Přeskočit pod-očí korektor,” v tomto případě jsem však důkladně na palubě, protože znovu může vypadat podivné, pokud se vám vyhnete.

Oh, hai, podzimní make-up!
Trávit čas s jedním z mých červenových faves, mac opatrně
Make-up používám v tomto pohledu!

Používám měděnou červenou (uprostřed) smíšené se zlatým bronzem.

Make-up používaný v tomto pohledu

Kůže: Kahina poskytující kouzlo pichlavého oleje hruška (nadace, stejně jako korektor, kterou používám, jsou plnohodnotné matte, stejně jako vyschnout mou pokožku, takže jsem využil tuto extrémně bohatou dohodu s olejem, aby tunovaly kůži s vlhkostí předem .)

BASE: JUVIA’S Umístění Já jsem Magic Velvety Matte Foundation v Tangier 520 (Matte s ultra plochou povrchovou úpravou! ), Poloha Juvia Conenters ve 14 i 19 (smíšené dohromady)

Tváře: mac opatrně červenat

Rty: Mac Whirl Lip tužka s Mac Velvetem Teddy Rtěnka

Oči: MAC holé výzkumné studium Studie lakování (základna), VEWEAT Libertine kombinace (měď, stejně jako zlaté odstíny na víčkách), MAC strukturační oční stíny (záhyb), nákladní černé oční linky, IT kosmetika Superhrdina řasenka, IT kosmetika obočí moc tužka

REKLAMA

Doufám, že to ovlivňuje, abyste někdy nosili měď nebo něco měděného červeného! Seriously, copper can be surprisingly wearable.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *