Dior Diorskin Nude Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony v 002 Coral Sunset bude pomáhat tvářům, stejně jako západy slunce dělají nádhernou hudbu společně

$ 57 Dior Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony v 002 Coral Sunset, jeden ze dvou nových červenat harmonie Červenejte se v Dior Summerime 2015 Sbírka kravatu Dye
Myslíte si, aby na podzim v podobném s $ 57 červenat?

Pokud jste jako já, s největší pravděpodobností ne. Nicméně jen v situaci, kterou děláte, stejně jako se snažíte najít nový červenat, se kterým mít léto jako záležitost, Dior 002 korálový západ slunce je srdečníkem. Je to všechno, stejně jako taška obchodník Joeho Cheddar Puffs.

REKLAMA

Co je Dior Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony v 002 Coral Sunset?

Stejně jako skutečný tropický západ slunce, korálový západ slunce má několik odstínů. Je to teplý prášek červenat se čtyřmi různými barvami v přesně stejnou pánvi (oranžová, korálová, zvýšená, stejně jako zlatá béžová), které jsou vytvořeny, které mají být smíchány, stejně jako na tváře. Je to jedna ze dvou omezených edice $ 57 TIE DYE EDITION BRUSH HARDONIES Vydané s Dior Tie Dye Summerime 2015 sbírka i zahrnuje červenat pouzdro, stejně jako kabuki čisté pro aplikaci.

Přidává přirozený oranžový korálový teplo na tváře, stejně jako kůži, stejně jako povrch je rozhodující pro “přirozeně vypadající” část. Vypadá to třpytivé v pánvi, nicméně na kůži čte mnohem spíš jako matný-on-the-berge-of-a-sheen. Pokud se podíváte pozorně, můžete vidět malé skvrny třpytky … ale jsou malé. Žádný požadavek na obavy z jakéhokoli typu světských bombardovaných situací.

Jak to využíváte?

Jen vezměte kabuki čistý, který zahrnuje červenat, spirála na pánvi, stejně jako pak vypnout přebytek. Použijte, jaké pobyty na jablka vašich tváří.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Tady máš.

Můžete si rovněž lehce prach na částech dohody, kde slunce přirozeně spadne na přidané teplo, jako přes čelo, stejně jako na nose.

Nemusíte využít zahrnuté Kabuki kartáč, samozřejmě, stejně jako věřím, že to funguje docela dobře, ale ráda využívám načechraný velký červenat čistý čistý. Vzhledem k tomu, že tento červenat je spíše pigmentovaný, zjistím, že je mnohem snazší směs, stejně jako peří ven okraje s širším, načechraný obchod s kartáčem.

Stojí to za to?

Takže … tohle je to bláznivé nákladné pro červenat. Je to $ 57! Pokud se však můžete dostat přes Hump (a je to obrovský hrb), zjistíte, že je to naprosto nádherný červenat.

Je to tak pigmentované, že musím jen využít jednu vrstvu, stejně jako jedna vrstva trvá šest nebo sedm hodin mezi dotykemi. Sázím, že pánská by mohla potenciálně v minulých letech, a to i s každodenním užíváním, protože sotva musíte použít.

Dior Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony v 002 Coral Sunset ($ 57)
Stejně tak opravdu jako přesně tak, jak spočívá na kůži. Je to extrémně jemně mleté, takže zrna prášku nebrakují pozornost, stejně jako aplikace je dokonalost. Rychlý zametání mého velkého červenutého kartáče, trochu míchání účinku na okrajích, stejně jako jsem řádně červenal za méně než minutu, doslova.

Když se snaží věřit podobné high-end červenat, nejblíže můžu přijít s Chanelovou zlobou. Dva nejsou identické, protože Dior má mnohem více růžového tónu, který věřím, že je to každý-tak mírně mnohem krásnější na bronzové pleti s načervenalými podvozkem, protože zvýšené odstíny hrají z červených tónů, které obecně zahrnují opálení. Side se domnívám, že přídavek tohoto teplého růžového stínu je důvod, proč je tento červenat něco jiného než váš základní problém korálů.

REKLAMA

Ano, je to gray drahé, ale je to naprosto na místě. Doporučeno pro holky / kluky, kteří on-line pro high-end make-up, stejně jako chtějí teplý tónovaný červenat, který jde fantastický s tan. Stejně tak navrhl pro zralé kůže.

Dior Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony vzbočeno na mé nc42 kůži

Nošení Dior Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition červenat harmonie v 002 Coral Západ slunce na tvářích
Dior Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Blush Harmony v 002 Coral Sunset ($ 57)
Cena: $ 57, jeden ze dvou nových červenat harmonie červenat v Dior Summerime 2015 Sbírka kravatu Dye Collection
Dostupnost: Omezené vydání, stejně jako nabídlo nyní na internetu, stejně jako v čítačích Dior
Make-up, stejně jako odvolací blog Hodnocení: B + / A- (Ohromující červenat, ale je to velmi drahé)

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *