Fri-yay make-up zábava: Přesně jak dělat grafické kočičí oko

dnes byl první den v posledních dvou (nebo tří) týdnech jsem cítil make-up inspiroval dostatečné k tomu, aby něco mnohem mnohem ambicióznější než barva v Začkavka, barva na víčkách, stejně jako trochu ve vnějším rohu, stejně jako doufám, že mě to rozbije mimo mé současné oční stínové rut (* kříže prstů *).

I telefonní hovor to “grafické kočičí oko”, stejně jako můžete nebo nemusíte mít na paměti, že z tohoto baru buxom eyezhadow publikuje zpět.

REKLAMA

Je to přehnaná verze kočičíčního oka vložky (AKA “okřídlený vložka”) vyrobené s pulzujícím fialovým očním očním očním očním očním očním očním (namísto vložky), stejně jako je jedním z těchto make-upů, který se může zdát, že je to opravdu složité, ale není to vůbec vůbec. Nejtěžší části jsou s největší pravděpodobností dostávat úhel křídel, stejně jako tvar oka symetrického na obou stranách, ale pokud jdete pomalu, stejně jako práce ve vrstvách, jsem si jistý, že budete naprosto v pořádku.

Tady jsme!

Za prvé, začal jsem Curling mých řas, stejně jako utáhnutí mé horní lasové linie s černou vložkou … ale můžete se vyhnout, že pokud vaše řasy jsou přirozeně kudrnaté (štěstí!), A / nebo jste prostě ne to do přitažlivosti (oh , stejně jako já dělám oba oči společně ve stejnou dobu, abychom je udrželi symetrické).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Dále jsem lemoval své horní řady řas, stejně jako křídlo křídlo využívajícího šikmého čistého, stejně jako tmavě Perumy fialové oční stíny, ale začal jsem podle druhu značení v páru vrstev velmi nejprve se stínem, stejně jako čistá hlava suché získat obecný tvar. Pak jsem navlhčel čistou hlavu, opět ho ponořil do očního očního hadice, stejně jako se vrátil přes linku, stejně jako křídlo, které prohloubilo barvu, stejně jako vyrábět menší gradient.

Tvar, úhel i délka vašeho křídla, který je v tomto bodě s největší pravděpodobností s největší pravděpodobností tad neuspořádaný v tomto bodě, se trochu podává jako plán pro zbytek očního vzhledu.

Dále, aby některé hloubky mé oční zásuvky, stejně jako, protože rovněž zlepšuje efekt přechodu, zametl jsem velký hnědý oční stíny do mého záhybu jako barva posunu.

Poté jsem jemně vyladil tvar kočičí oko s úhlovou čistou, stejně jako jinou fialovou oční stíny (vše, co skutečně záleží, je to, že je to jiné než lisující stín, který jste využili dříve), obecně dělá přesně to samé, co jsem udělal S Plama fialovým stínem, tím, že začne budovat s několika vrstvami s několika vrstvami, které využívají suchou čistou hlavu, abyste získali obecný tvar, pak smáče čistou hlavu, namočení zpět do stínové pánve, stejně jako retracing linií k poněkud ostření okraje (nechcete, aby byly stejně ostré).

V tomto okamžiku vypadalo docela zvednuta, lol! To je však v pořádku, protože se musí nakonec dohromady …

Dále jsem vyplnil tvar kočičí očí využívající rovnou oční stíny čisté, stejně jako přesně stejné fialové oční stíny od posledního kroku.

Pak jsem naostřil jakýkoliv typ pobytových hran, které stále potřeboval trochu další význam využívající přesně stejné šikmé oko čisté od dřívějšího.

Nakonec jsem poplácal trochu zvýrazňovače do vnitřních rozích mých očí, potažené jak mými vyššími, stejně jako dolní řasy s řasenkou, stejně jako lemované mé dolní vodní linky s béžovou oční vložkou (jen jsem se cítil jako spodní lashová linka Potřeboval něco trochu jemného, ​​stejně jako jasné).

REKLAMA

Ploutev!

Make-up používaný v tomto pohledu

Plama fialová oční stíny – buxom oční stíny ve VIP

Purple eyeshadow – Buxom oční stíny v Swank fialové

Cool Hnědý oční stíny – světle matný hnědý z palety Chanel Entrelacs

Těsnění oční linky – chanel voda odolná oční linky v 88 noir intenzivní

Mascara – Chanel Le Volume de Chanel

Highlighter – Mac Cream Color Base v Hush

Tučíci – Guerlain Terracotta 4 Seasons v 03 Naturel Brunetky

Rty – Metropolitní rozpadová lipová vložka v nahý2, metropolitní rozpad rtěnka v nahého2, stejně jako Buxom LipGloss v Karen

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *