FOTD: Čistý i (téměř) Jednoduchý a snadný make-up vypadat hlavně MAC klasika

Dnes jsem na náušnice

* A * full-tvář make-upu.

REKLAMA

Take to, pandemické blues! ?

Jdu na čisté, stejně jako jednoduché a snadné a snadné s jednoduchým matným hnědým, aby definoval víčka, stejně jako stylový tmavě hnědý okřídlený vložku. A ano, přítelkyně, jste to správně zkontrolovali: tma. Hnědý. Okřídlený. Vložka.

Zpátky v den (Uh, před dvěma lety?), Okřídlená vložka byla posvátovaná země vyhrazena pouze pro černé nebo šperkové tóny. Líbilo se mi – stejně jako stále jako – intenzivní drama kontrastu pevné černé nebo brilantně zbarvené linie proti mým víčům, ale já jsem dosáhl bodu, kdy se pokusím něco, co se dostanu z make-upu funk i Zažíval se za posledních pár měsíců, které v současné době zahrnuje hraní s make-upem v metodách, které nejsou ohromující. Stejně jako, neexistuje žádná metoda homegirl se chystá vyrazit vzhled s pěti barvami v záhybu nejlepší, ale rozhodně jsem se snažil vyzkoušet tmavé chocolaty křídlo.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A ya víš, opravdu se mi to líbí! Je to jako laskavější, jemnější verze okřídlené vložky bez ostrých černých hran. Stále vidíte křupavé linky, ale věřím, že je něco méně vážného o hnědé.

Pro vložku jsem využil mix kávy MAC, stejně jako Mac Withbrown (tekuté vložky), stejně jako zbytek make-upu je docela těžký v Mac Classics, protože když se necítím velmi skvělé, ty go-tos vždy narazte na místo. Mac byl můj první jako, stejně jako já bych mohl pokračovat o barvách starých škol, jako je sedlový oční stíny, stejně jako melba červenat několik dní.

V podstatě, pokud se vám líbí poslouchat mě na MAC Dlouhodobé sbírkové klasiky, dejte mi vědět. ?? Vezmu si nějaký důvod, proč o tom mluvit o těch o.g. odstíny.

Mluvím o o.g.s, nemůžu objevit můj Mac Flavor Liner, stejně jako jsem hraniční panikaři o tom! Chtěl jsem ho nosit v tomto pohledu, ale místo toho skončil s použitím odvážně hole.

Make-up používaný v tomto pohledu

Očima

NARS tónovaná šmouha důkaz oční stíny základny ve světle (několik odstínů lehčí než můj kožní tón, avšak jsem ho využil, abych se rozzářil matné hnědé)

Mac podzemní práce

MAC sedlo oční stíny

Mac kávová tužka vložka

MAC kartáčová likvidní vložka

Urban Decay Browblade v temných závěsech

Mac odstraňovat obočí nastavit

Urban Decay Cannonball Mascara

TVÁŘE

Mac Melba červenat

Mac CopperTone Blush.

Becca zvýšil zvýrazňovač zlata

RTY

MAC Boldly Bare lip liner

MAC C-Thru Lipglass

ZÁKLADNA

MAC studio repair fluid foundation in NC42 mixed with Pinklite Strobe cream (applied a thin layer buffed around the face)

Charlotte Tilbury perfect Filter in 5 Tan mixed with Kevyn Aucoin Supernatural Concealer in medium EC06 (applied on under eyes, cheeks, nose as well as around mouth)

MAC Mineralize Skinfinish natural in medium Golden

Seriously, you can’t go wrong building up your makeup collection with some staples from MAC.

REKLAMA

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

P.S. pleased TUESDAY! We’ve made it past Monday, which is an accomplishment. It ought to get simpler from here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *