Vrácení velure Create Supits: Jste dolů?

Jsou to baaaaaack! (Velur tracksuits trvale 21, 38 dolarů každý)
Podle nás týdně (takže si můžete vzít s obilím soli, haha!), Ty matchy-matchy šťavnaté couture velur tracksuits vyrobené tak prominentní J. Lo, stejně jako Britney na počátku 2000s?

Jsou to baaaaaaack!

REKLAMA

Řekni, co!?

Jo, stejně jako to vypadá jako velký módní značky se na ni dostávají. Objevil jsem je trvale 21, odhalují stejně jako Asos.

Upřímně … Jsem tajně nadšená tím, že jsem však Dunno … Myslím, že jsou opravdu pohodlné! Mějte v paměti, že jsem po celou dobu používat. Dokonce jsem dostal jeden pro mámu, vole! Věřím, že to byl starý námořnictvo dvou-na jeden výprodej, takže jsem měl jeden pro mě stejně jako jeden pro maminku.

Měl jsem jen jednu traťový oblek, stejně jako to nebylo šťavnaté couture, což se v té době zdálo stejně nákladově.

Ten, který jsem dostal ze starých námořnictva, byl opálený, stejně jako – počkejte na to, protože to je ještě mnohem lepší – kalhoty byly oříznuty, stejně jako si zcela jistý, že rukávy byly oříznuty také.

Bylo to absurdní na tak spoustě úrovní … Vypadalo to jako příliš malá masa tónovaná velur tracksuit, stejně jako jsem 100% jistý, že to nebylo krásné vůbec, nicméně jsem ta věc otřásla! Dívka, otřásla jsem tu věc, když jsem si vybrala ulice San Francisca Sunset District zpět v den.

REKLAMA

Takže můj zásadní zájem o vás, drahý ďábla z módy, je to: velur tracksuits – bys je rock v tento den stejně jako věk?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *