Jak starý byl, když máš uši propíchnuté (pokud jsou vůni propíchnuti)?

Maile listoví horolezci, Connorclaire.com
Obvy, to může nebo se nemusí vztahovat na vás, v závislosti na uších, ale pokud jsou vaše vaše propíchnuté, jak starý byl, když se to stalo?

Důl byly propíchnuté den, kdy jsem se narodil. Yup, ve skutečné nemocnici, protože je to kulturní věc pro spoustu filipínských, a narodil jsem se tam. Já vtip s maminkami o tom po celou dobu a říkám, že obecně chtěla holčičku, takže mohla dát šperky na ni, a.k.a. já. A moje maminka miluje šperky. Myslím, že je trochu zklamaná, že nejsem tak blázen, jak je.

REKLAMA

Jo, bylo mi méně než 24 hodin.

Connor Claire však nemá propíchnout, i když. El Hub a já jsem musel ohrozit. Raději bude čekat, až má o tom mnohem více názoru, jen v případě, že chce být tomboy (Hey, měl jsem uši propíchnuté, a byl jsem stále divoký, ale já jsem to) a já M v pořádku s tím hned … ale já ji asi vezmu, abychom se dostali do jednoho z těchto dnů v příštích dvou letech. Já Dunno … Hrajeme to u ucha (haha).

Když už mluvíme o tom, kde se člověk dostane dětské uši? Myslím, že si myslím, že ji v obchoďáku, jako je Claire, ale musím přiznat, že jsem trochu nervózní, když necháte 15letého poblíž Connora hlavy s něčím ostrým.

Myslím, že jsem tak starost!

REKLAMA

Jak starý byl, když máš uši propíchnuté?

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *