Mac ligiclast vložky jsou zpět (nezapomeňte na tyto?)

mac nahá vazba, pozdní noc, coco bar, udržet to rybíz, bohaté a robustní, modré mě přes, mokré silnici a mlhavé mě
Jistě, že jsem to projednal ten druhý den, ale jo, moje víčka se každý den stále mnohem více kapucí. Myslím, že je to jen starší věc, ale teď si vážím dlouhotrvajících vložek, jako je mac ligiclasty, které mnohem více, protože pokud máte situaci víka s kapucí, nalezení vložky, která nepřenese do vašeho záhybu těžší než najít Chupacabra Unicorn.

Zadejte vložky Mac Liquidlast. Jsou dlouhotrvající a odolné vůči vodě.

REKLAMA

Mac Nahá vazba, pozdní noc, coco bar, udržet to rybíz, bohatý a robustní, modré mě přes, mokré silnici, a mlhavé mě
Banda z nich, která právě dorazila na MAC čítače a MAC stránka (21 dolarů), ale možná si je pamatujete z toho v den. Liquidlast vložky byly součástí trvalé sbírky. Pak odešli, ale teď jsou zpátky v devíti odstínech, z nichž mnohé jsou trvalé.

Jediné Le barvy jsou matné fialové bohaté a robustní, které jsem friggin ‘láska (gah!) A lesklé šedozelená modrá mě nad.

Bohatý a robustní
Někomu prostě projíždějící mac čítačem, vypadají trochu jako lesy na rty, přinejmenším, dokud je neotvíráte a uvidíte hubený, jemně nakloněný štětec.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Ten kartáč však? T-R-I-C-K-Y k použití.

Pomáhá nejprve vyložit prakticky veškerou vložku z kartáče.
Poprvé jsem použil tyto roky a lety, nemám blázen o ‘Em kvůli kartáči, ale teď si myslím, že jsem nevěděl, jak ho používat. Myslím, že bych mohl vědět, jak teď.

To, co jsem nedělal, pak byl vyložen štětcem dost, než to přivedlo k víčím. Teď jsem běžet kartáč proti vnitřku rtu trubky spoustu času, aby se zbavil nadbytku.

Bohatý a robustní na mých řadách horních řas. Mám také na sobě mac dítě a nepřerušované oční stíny na víčkách, a powersurge vložku na mé dolní lasové linii. Swlush je meloun růžová z kolekce Mac Padma a moje rtěnka je Mittai Pink (nosí jako skvrna), také z Mac Padma.

Poté vytáhnu své důvěryhodné zvětšovací zrcadlo (tohle z tweezerman), takže vidím přesně to, co dělám, a já držím kartáč paralelně s mou lashovou linii. Pak ho jednou zatlačím proti mé kůži, přemístil ji po kousku, zatlačte ji znovu, přemístěte ji, atd., A já to dělám, dokud nedělám cestu celou cestu napříč mou lashovou linii. (Obvykle začínám od vnitřní části a přemístění do druhé části.)

Tímto způsobem dostávám opravdu tenký, ostrý, čistý čáru bez jakýchkoliv viklinných hran.

Můj oblíbený stín v tuto chvíli je bohatý a robustní, pigmentovaný matný fialový, že se mi líbí s mými hnědými očima, ale vsadím se, že to vypadá stejně dobře s modrýma očima, zelenýma očima a lískovými očima.

Liquidlasty rychle vysychají (30 sekund), takže jste rychlejší přemístění rychle. Flipová strana toho je, že tam nebudete sedět s očima uzavřené, když čekáte, až bude vložka uschnout.

Eyeblesz! To je stínová mokrá cesta.
Wearing wet road on my upper lash lines and naked Bond on my lower lash lines. earrings from connorclaire.com.

REKLAMA

They’re water-resistant and rub-resistant (not that I ever rub at my eyes. Nope. Never!), so you’ll need an oil-based remover to take them off. I use the Clinique Take The Day Off makeup Remover, which works terrific for me.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *