Obchodník Joe je bambucký máslo a kokosový olejová maska ​​kokosová chlupová cena byla cenu cict-@ ss consolation cenu

jsem se dostal sám tento obchodníka Joe je básní máslo a kokosové olejové masky jako konsolací cena minulý víkend, protože jsem šel nahoru a dolů každou uličkou A naskenoval každou polici, ale nemohl jsem najít můj milovaný růžový olej, boo-hoo! Tak jsem to myslel, “Yay! To mě přeruší, a Whatevs – je to jen $ 3.99, takže to není konec světa, pokud se mi nelíbí. ”

Přítelkyně.

REKLAMA

Tato maska ​​je stejně dobrá jako fancy-schmancy oribe, kterou jsem použil před pár měsíci v salonu. Je to vlastně skvělé a to stojí méně než latte!

Použil jsem to dvakrát, ale už jsem se obávám den, kdy chodím do sprchy a zjistím, že je prázdný …

Je to hlubokoúhlá maska ​​pro suché a / nebo poškozené vlasy, ale myslím, že by to může použít, že každý, kdo hledá hlavní vlhkost nebo ovládání frizz. Celkově, moje vlasy jsou teď docela zdravé, ale vždy můžu použít další zvlhčující, což je důvod, proč jsem to chtěl vyzkoušet.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Používám to, když se sprchuji ve večerních hodinách, opouští to pět minut (voní lehce o kokosových kokosů), a nechat mé vlasy vyschnout přes noc. Druhý den ráno, moje vlasy vypadají dobře, jako bych žiji ve vlasových reklamu. Můžu dokonce vidět světlo odrážející z pramenů! Má spoustu odrazu a lesku, a to není out-of-Control Frizy. Nemá pocit, že mám na sobě těžkou vlasovou helmu.

Vypadá to tak dobře, že dokonce přeskočím s použitím jakéhokoliv dalšího vyhlazování nebo výpisu výrobků.

A zmínil jsem se, že je to jen $ 4?

Seznam složek čte jako recept pro domácí masku vlasů. Je tu básní máslo a kokosový olej (OBS), spolu s celou řadou dalších hydratačních pomocníků, jako je Arganový olej a vitamin E a rostlinné extrakty, stejně jako BlackBerry, slunečnicová semena, černý proud a moruše, mimo jiné.

Není to bez silikone, v případě, že jste přemýšleli. To zahrnuje dimethikon a amodimethikonu, ale oba jsou uvedeny v dolní části seznamu. Za to, co stojí za to, to se necítí jako jeden z těch těžkých produktových masek, které jsou naplněny silikonem a kabinují vlasy v tlustých vrstvách Goo.

Život pro to! Vrátím se a dostanu alespoň tři více trubek …

REKLAMA

Zabíjeli jste to v Charmee oddělení, TJ!

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *