Nový Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra polštář Lesk

Urban Decay Hi-Fi Shine Leadses ($ 20)
Kde jsou všechny nahé dudes?!

Je to naprosto legitivní otázka, která se ptá, když mluvíte o novém městském rozpadu Hi-Fi Shine Ultra polštář lesk, protože, jak si pamatujete …

REKLAMA

Samozřejmě, že si pamatujete, a nehrajte se jako ty ne!

Ud dělal tu linii lipgloses zpátky v den s holografickými obrazy napůl nahých chlápek na čepičkách (oni byli voláni kapsy raketa. Jdou z úsměvu a pózuje se jako modely katalogu, aby se dívali na jejich přenášení v těsných fialových boxerových kalhotkách.

Bylo to tak drzlé, šílené a zábavné a docela jiný styl pro UD v té době – ​​ne jejich normální tetování a piercingy úžasná dívka atmosféra. Je těžké myslet na to, že udělali něco takového, ale myslím, že pokud se lidé mohou změnit a vyvíjet, takže mohou make-up značky.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Městské rozpadové lesy přes roky …

Opravdu jsem? Med-infuze rty láska terapie.

Vzpomeňte si na mega minty městské rozpadové rty narkomanky na rty na rty?

Samozřejmě, nemůžeme zapomenout na tyto dudy!

Lesky revoluce měly nejlepší balení.

Amalgám dvou klasických liminek na lipgloss

Tyto nové $ 20 blating lipgloses nemají žádnou magickou akci mike se děje na jejich čepičkách (omlouvám se, že vás zklamat, ya zvrhlík), ale oni stále to goin ‘on.

Až do nedávné doby měl UD dva samostatné lesklé čáry – revoluce a nahá – ale oni je vyrazili a nahradili je s tímto řádkem, Hi-Fi Shine.

To jsou obecně starý nahý lesklý vzorec s přídavným pozemkovým prvkem, novým balením a novými barvami. UD nesl některé z revolučních odstínů (revoluce byla jejich jasnější linie) a nahé odstíny (nahý byl jejich nudes linie), a přidali některé další. Pak je rozdělili mezi čtyři povrchy – krém, čistý krém, holografické a kovové.

Staré plameny a nové lásky

Jsem vděčný, že drželi barvy, které nosím po celou dobu, jako BESO (krémová, hluboká růžová mauve), ohnivá koule, nahý a Snitch (OMG, tento korál!), Přidali také nové potenciální hvězdy, jako je jasný fialový jawbreaker A krémová mauve narůžová nahá backtalk.

BESO, tmavě růžový krém (krém)
Ohnivá koule, holografická broskev s růžovou jiskrou (holografický)

Nahý, nahý růžový krém s perlůžkový růžový posun (naprostý krém)
Snitch, jasný korálový krém (krém)
Jawbreaker, klasický fialový krém (krém)
Balktalk, Mauve-Nude Růžový krém (krém)
Více Mint.

Ok, teď, nahé lesy byly neuvěřitelně minty … to byla velká věc o nich, ale mají sedadlo a zpomalte si roli. Nejedná se o lesy zubní pasty, díky dobrému; Jinak bych se nedotkli ’em s 10 stopovým pólem.

Poskytnuto, minty chuť a vůně jsou silné, ale je to mnohem spíš jako chutná po-večeře peepermint než Colgate … je také chtěl být vanilkovým poznamenaným tam, ale je to zastíněna mátou. Ať tak či onak, zda máta mizí, nebo zda si na to zvyknu, nevšimnu si to po pěti minutách nebo tak.

Tyto lesky se cítí stejně jako nahé lesky ke mně. Ve skutečnosti se střední hmotnost, mírně hydratační non-lepkavý vzorec také cítí stejně jako lesy NARS. Můžete je naprosto pocit, že sedí na rtech a uklouznutí a klouzání mezi nimi. Je to “přítomný” typ pocitu, ale není to těžké jako staré školy mac vlákno.

Pokud jde o dobu opotřebení, dostanu dvě nebo tři hodiny. Líbí se mi držet jednoho z neutrálních ty v peněžence nebo kapse, a nevadí mi to, že se v průběhu dne dotýká, protože používám stranu lesklého balení, což je velmi reflexní, jako zrcadlo.

Dovolte mi to udělat jako ideální … Mám na stole půlnoční kovboj, takže se dotkni. Ooh, tak čirý! Tak zlatka růžová. absolutně karenovou barvu.

Midnight Cowgirl, nahý krém se zlatým třpytem (naprostý krémový povrch, Ulta exkluzivní)
Jemný zkažený

Oh, a jsou tihodně! – Ale jen trochu. Je možná jen plachý pin píchnutí, a to je kvůli putovacímu prvku, který je sotva, ale zřejmý (takže nečekejte, že kylie Jenner rty, vole).

1993, střední hnědý krém (krém)
Savage, elektrický růžový krém (smetana)
Bang, jasný oranžový krém (krém)
Velký třesk, kovová horká růžová (kovová)
Vyštěkl, holografický hluboký švestka s modrým třpytem (holografický)
Dirty Talk, kovový burgundsko s růžovým třpytem (kovová)
Goldmine, kovové světlé zlato (kovové)
Shadowheart, čokoláda hnědá se zlatou jiskrou (kovový)
Vytržení, růže-mauve krém (krém)
Palivo, světelný neutrální nahý krém (krém)
Posedlý, dítě růžový krém (naprostý krém)
Candy flip, holografický levandule s modro-růžovou jiskrou (holografický)
Splographic Candy Růžová s duhovou jiskrou (holografický)
Překontrolovat

Rozhodně se podívejte na BESO, nahý, půlnoční Cowgirl, ohnivá koule a posedlý, pokud jste nahá rty dívka, a pokud vaše procházení fází jasných, lOOK pro jawbreaker, velký třesk, třesk a divoký. Myslím, že budete kopat ty.

Najdete je nyní v normálních haunts – Sephora, Ulta a webové stránky UD. Vyberte také Macy’s taky!

REKLAMA

Líbí se mi to … Byl jsem trochu smutný, že jsem viděl, že nahými lesy jít bye-bye, ale Ud držel ducha z nich s nimi.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *