Velikonoce noms

se mě zeptejte o těchto ořechech, vole.
KOTĚ. Díky vám díky za to, že mi říkám o opékáních ořechech pro recepty pečení. Byl to totes klíč. Udělal jsem to pro “rustikální” mrkev dort, který jsem včera pečil na Velikonoce, stejně jako to všechno rozdlo. (A ano, telefonuji něco, co nevypadá Instagram ideální “rustikální”)

Také, nezapomněl jsem, že jsem uvedl, že bych sdílel svůj go-to brownie recept, nicméně mé kalhoty se cítily v poslední době wee obrovský útulný, stejně jako chci rezervovat recept s novými fotografiemi čerstvých brownies Mám to na palubě pro tento týden, hodně k El Hubovu radost.

REKLAMA

Včera jsem udělal čtyři velikonoční pokrmy – mrkevový dort, pražená drůbež, stejně jako brambory, hovězí maso, stejně jako zelí (které jsem udělal v bezprostředním hrnci, stejně jako to bylo zjevení), stejně jako pečené lemony asparagus jako rýže.

Pečená drůbež i brambory (solení drůbeže před uvedením do marinády dělá obrovský rozdíl)
Hovězí maso, stejně jako zelí (a parsnips stejně jako mrkev, pokud budeme specifický)

Chřest (na nich jsem stiskl celý citron, protože se mi líbí, když jsou velmi lemony)

Tak to bylo šíření! Nedělal jsem moc, ale já jsem skončil mnohem víc, než jsem očekával. Vskutku jsem věřil, že udělám praženou drůbež i brambory, protože je to tak snadné, ale pak jsem si myslel, “A co dezert?” Tak jsem pak přidal mrkev, která se zjištěna, stejně jako pár ostatních věcí.

REKLAMA

Co bylo ve vašem Velikonočním menu? Pokud by to zahrnoval pečené brambory, z nějakého důvodu bych byl skutečně dole … lol. Náhodné potraviny si pomyslel, ale jsem opravdu v náladě na pečené brambory.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *