Unsung Makeup Heroes: Charlotte Tilbury Hollywood Filter Filtr Přizpůsobitelná pleťový booster

Charlotte Tilbury Hollywood bezchybný
Co je to bezstranný make-up hrdina? Pro mě je to často podhodnocené make-up Morsel, stálý sběrný produkt, který Scoots pod radarovou obrazovkou mnoha milovníků make-upu, ale pravidelně skály mého světa. Dlouho běžící série Unsung Heroes nabízí některé z mých oblíbených.

Pro některé lidi, chlupaté pavouci, veřejné mluvení, nebo náhodně prdou hlasitě v malých pokojích oken během důležitých pracovních setkání, jsou věci jejich nejhorších nočních můr.

Scénář mé noční můry? Život bez všech. . Nadace.

REKLAMA

Ano, vím, život bude (pravděpodobně) pokračovat, kdybychom neměli možnosti HELLA pro zářící pokožku, ale – a já se ptám znamenat to ve všech upřímnostech – co by byl bod? Kde je to zábava?

Moje poslední “je ona nebo není na sobě make-up?” Láska je Charlotte Tilbury bezchybný filtr přizpůsobitelné pleť booster, a když nosím, cítím se, že jsem v živém, dýchání, reálné verzi Instagramu, protože Sh * T rozostří všechno. Vážně, co póry?

“Objevte zcela novou revoluční kategorii v obličejové make-up s hollywoodským filtrem. To musí mít přizpůsobitelné pleťový booster má všestrannost obličeje primeru, s mega-watt záři zvýrazňovače a zdokonalující vlastnosti vašeho oblíbeného digitálního filtru. Vyberte si svou úroveň záře s filtrem make-up osvětlit pokožku jen tam, kde chcete za zářivou pleť. ”

– Charlottetilbury.com.

Sotva – tam pokrytí je také – jak děti říkají – na místě, a lesklé, opalescentní záře vypadá doslova osvětlena.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Ok, přestanu …

Je to dramaticky orosený povrch – dokonce i Dewier než Mac Face & Body nebo L’Oreal True Match Lumi – a někteří mohou nazvat hraničním zpocením.

Ale mě se to líbí.

Někdy ji matte dolů s lehkým prachem MAC mineralizovat skinfinish přírodní nebo Mac mineralizovat volné, a můžete také ještě mattovat ještě více smícháním s vaší oblíbenou matnou kapalinou základem nebo matný tónovaný hydratační krém (‘Příčina je to dobré To také).

Jsem Mac NC42 a nosím odstín 5 opálení.
S bleskem!

5 tan v přirozeném světle

REKLAMA

Měl jsem to na horkých dnech, a je to perfektní. Dost světlo, takže se necítím, že mám na sobě cokoliv, a to zůstane dal!

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *