Neděle s kartami kočka, make-up a krása blog maskot, sv. 557

Jak sedím zde psaní na mém přenosném počítači v mém jídelně, stále mám písek mezi mé prsty, slaná voda v mé srsti …

Vlastně, v mých vlasech, ale slovo, “kožešina,” vyklouzl, protože v celé celé cestě dolů do San Simeon a Hearst Castle tento víkend (já vám říct všechno o tom zítra), myslel jsem si, kolik záložek miloval pláže.

REKLAMA

Některé z jeho historicky úspěšných, legendární Kitty Modeling Foto Shoots došlo k oceánu. Waikiki na Oahu na Havaji, a centrální pobřeží Central California, patřily mezi jeho oblíbené plážové locales, a ne jen pro Kitty modelování práce. Také je miloval pro relaxaci a zábavu.

Cestování s ním jako jeho profesionální pet asistent na těchto žábrtech byl pro mě vždy trochu stresující, protože, protože, jak si dokážete představit, že karty musely mít to nejlepší ze všeho – nejjemnější kalhotky, nejvíce epický výhled na oceánu, 24 -Hour na místě masmé, nejčerstvější ryby. Tyto výlety nebylo pro mě nikdy opravdu prázdnin, ale raději mě rád držel šéfe spokojený.

Tohle, kdy mě zavřel celý Santa Cruz Beach Promenefalku, aby mohl jít na každou jízdu, aniž by museli čekat v řadě. To trvalo spoustu finaglingu na mé části, ale nejlepší část o tom bylo, že by mi vlastně chtěli jet s ním. Nikdy nezapomenu na nás chůze nahoru a dolů na promenádě jíst bavlněné cukroví a na koni, že rachetová horská dráha dohromady.

REKLAMA

Dobré časy…

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *