Make-up vypadá den: měkký, stejně jako Smokey na mém prvním make-upu, stejně jako dráze-ready Avant Garde Shine

sloužícím “Lewks”
Technicky, nechápu, pokud můžete telefonovat zavolat Connor “Můj velmi první make-up klient”, protože nedošlo k žádné měnové platbě pro mé charmové služby, ha ha ha!

Udělali jsme se navzájem make-up včera, stejně jako naprosto nikdo překvapení, udělal jsem nositelný měkký, stejně jako Smokey pohled na Connor. Přispívající se k tomu, mohu přesně uvést přesně, jak mnohem jednodušší je dělat make-up na oči, že 1) nejsou těžce vyklouzeny, stejně jako 2) nejsou moje vlastní? Míchání očních očních je jako noc stejně jako den!

REKLAMA

Pro její oční stíny jsem využil pravdivé kouzlo dostat to dohromady paletu oční stíny, která je stále mou současností Go-k preferované oční paletě. Nevěřil jsem, že bych to rád, že je to ještě mnohem víc, než tomu už dělám, ale poté, co jsem viděl na kůži, jsem přesvědčen, že se jedná o kombinaci, kterou může každý nosit.

Oh, stejně jako tangent – můj dobrý přítel mi nedávno řekl, že kupuje na pravdivé kouzlo, když viděla někoho známého …

To znamená, že Jessica Alba stejně jako já jsou propojena v “šest stupňů Kevin Bacona” Smysl? Zajímalo by mě!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Každopádně, zpět na make-up. Řekl jsem Coywolfovi, že má naprosto svobodný kreativní režim dělat cokoliv chtěla, stejně jako tak přesně, jak jsem skončil s touto dráhou-připravený pohled se všemi třpytkami.

Připravit – pozor – teď!
Stick, který drží na obrázku, je nová pixi kouzlo on-the-záři červenečná hůlka, stejně jako můžete nosit na tvářích stejně jako rty.

V procesu. Cítím tak, jak by to mohlo být vzhled, který bys viděl v Allure!
Zatímco ona byla stohovacím produktem na tváři, hovořil jsem, že make-up umělci běžně využívají prsty na malování na tvářích modelu, stejně jako ona vzala tyto informace stejně jako běžel s ním …

REKLAMA

Zde je náš poslední vzhled! dovolte mi pochopit, který z nich byste nosili. ?

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *