Zářící broskve, $ 10.47 každý: Zvýraznění palety Revlon v Peach Glow

Nevím o tobě, ale já jsem trochu blázen, když jsem šel broskvový strom s zářícím ovocem, ale Revlonova zvýrazněná paleta v broskvě Glow je stále, ruce dolů, jeden z mých oblíbených drogerských produktů ideální meow.

Stejně jako jeho sestra, zvýraznění palety Revlon v Rose Glow, můžete ji pracovat jako červenat, zvýrazňovač nebo oční stíny.

REKLAMA

Ale kvůli tomu hnědé ve středu, broskev záře může také sloužit jako improvizovaný bronzer.

Víš, ve špetce.

Pravděpodobně můj oblíbený způsob, jak ho nosit, je to nejkrásnější. Vířící všechny odstíny dohromady a aplikovat to jako zvýrazňovač, pro bevy zářící, máslové zlaté broskvové dobro!

Ah …

Používám to tak, že všechny smíšené dohromady, myslím, že to vypadá hodně jako jeden z mých nejoblíbenějších vysoce kvalitních prášků, okolního osvětlení prášku v zářivém světle přesýpací hodiny, s největším rozdílem mezi dvěma, kteří jsou jejich povrchy (a cena) . Myslím, že Revlon je mírně shinier než sálavé světlo … a možná mnohem více zřejmé, nebo méně nucentní.

REKLAMA

Sálavé světlo má také malé skvrny zlatého třpytku v něm, a broskev záře (nezletilá věc s ohledem na velký rozdíl v ceně; broskev záře stojí $ 10.47, zatímco sálavé světlo stojí 45 let).

Revlon-Wise, jestliže jste tmavší diva a / nebo máte tepelnější tón pleti, navrhl bych broskvový záře, a pokud jste lehčí hustý, Rose Glow by byla cesta, jak jít.

Revlon zvýrazňující palety v broskvě záře a růže záře jsou nyní k dispozici na lékárnách, ultách a online.

Jednotlivé vzorníky na levé straně; Všechny pět odstínů smíšených na pravé straně

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *