Vážený benetint, nemyslím si, že jste připraveni na to, abyste to méně drahý Jelly: Topshop je $ 14 tvář Jelly v REIGN

Topshop tvář želé v panování
Topshop’s $ 14 tvář Jelly v panování vypadá jako rozpočet-přátelští ($ 14 vs. $ 30) Benefit Benetint doppelgänger na mých tvářích – Stejná naprostá, růžová červená barva, ale myslím, že je to snadněji používat.

Gelový vzorec, který se cítí mokrý a slibný jako mac příležitostná barva, není tak rouno jako kapalný vzorec benetint, což usnadňuje míchání na tvářích.

REKLAMA

Obvykle používám prsty nebo kartáč s skunkem, aby se to stipple na tváři, kde to vypadá docela přirozeně, zejména na holé kůži, ale můžete také postavit to pro odvážnější flush barvy.

Mám kombinované suché / mastné tváře (čtení: obecně fussy a nepředvídatelné), a to trvá 4-6 hodin pro mě.

Cheok želé v panování, jeden z pěti $ 14 Cheek Jelly odstínů (je zde také korálový zvaný fenomén švestka nazvaný sourozenec, burgundský zvaný muzeum a další červená volala pípnutí), je nyní k dispozici online a v obchodech Topshop.

Topshop tvář želé v panování

List mě Be!

Záložky byly přiváděny s podkroví ubytováními zde v Chez MBB, takže mě vyvrátil a El Hub po dobu trvání víkendu.

REKLAMA

Nemáte kdokoliv k tomu, abyste zůstali (vložte smutné houslové zde), jsme zabalili jsme Mazda a zamířili k reddingu, abychom se podívali na mé zákony, kteří mimochodem, používali žít na Havaji, ale přestěhoval se sem do pevniny, aby byli blíže k rodině.

Určitě mi chybí ty časté výlety do Oahu, že jsme se podívali na ně, ale jedna věc Havaj nemá podzimní listí …

A nikdy se unavím z em.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *