Tarte Park Ave princezna Contour Paleta: Tiara, Prince okouzlující, míčové šaty, skleněné vozík a poníci nejsou zahrnuty

Mám pocit, že pokud park Ave princezna kontura paletu Tarte ($ 34) přišel s diadémem, bylo by to To mnohem mnohem víc legitivu, protože to, co je to princezna bez diadéry?! Frickin ‘Travesty, to je to, co to je.

I když se mi líbí tato paleta, která je dodávána se třemi práškovými produkty – bronzer, červenat a zvýrazňovač – myslím, že by to bylo ještě mnohem úžasnější, pokud přišlo v několika různých verzích, jako jeden pro lehké tóny kůže, další pro médium Kožní tóny a třetí pro tmavší tóny pleti.

REKLAMA

REKLAMA

To by byl ten pro lehčí jímky. Bronzer má matný povrch, což je to, co normálně používám pro dělání hlubokého tváře tváře, ale tohle není pro mě squat jako barva obrysu. Není to jen dost tmavé pro efektivní sekáč. Jako opravdová obrysová barva by to prolidovala lepší pro bledé princezny.

Pro střední mavens a tmavší divas si myslím, že je to v pořádku pro jemný celkový bronzingový efekt.

Zleva: Bronzer, červenat a zvýrazňovač

Zleva: Bronzer, červenat a zvýrazňovač

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Tarte Park Ave Princess Contour Paleta ($ 34)

$ 34, a k dispozici nyní online a v Tarte čítači jako součást Tarteovy nové jarní výročí výročí výročí.

Dodává se s 0,23-oz. Pan Amazonian Clay Matte vodotěsný Bronzer v parku Ave princezna (světle zlatá hnědá s matným povrchem), 0,10-oz. Pan z amazonské hlíny červenat v elegantně (matný bledě růžová) a 0,10-oz. Pan of Champagne Gold Highlighter (ShiMMery Golden Beige).

Stejně jako mnoho Tarte produktů, tyto dlouhotrvající prášky (dostávám asi sedm hodin z nich) se skládají z Amazonské hlíny, Tarteova tajná složka, která má rovnováhu a dodávat různé přínosy pro různé typy pleti, jako mastné, kombinace a suché.

Měkké, mírně pigmentované prášky musí být velmi pro začátečníky a snadno použitelné a směs, ale myslím, že tři odstíny by pravděpodobně fungovaly nejlépe pro lehčí tóny pleť.

Tiara, Prince okouzlující, míčové šaty, skleněné vozík a poníci nejsou zahrnuty.

Cena: $ 34
Dostupnost: k dispozici nyní v pultech tarte a online
Make-up a odvolací blog Hodnocení: b / b +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *