Christopher Kane pro Sbírku Nars Travels k vnějším limitům Shine

NARS Summertime 2015 – Neoneutral – Christopher Kane pro Sbírku Nars
Stejně jako Saturnovy prsteny, jakož i Kuiperový pás, Christopher Kane pro NARS Summertime 2015 sbírka má vrstvy na vrstvách …

Za prvé, tam je skotský módní Wunderkind Christopher Kane sám, 32-rok-stará síla za tímto kosmickým kosmetickým partnerstvím s NARS.

REKLAMA

Za druhé, jména. Věřím, že Homeboy může mít rád nějaké sci-fi (mě taky!), Protože 10-dílčí verze má názvy produktů, jako jsou vnější limity, hvězdičkou, stejně jako paralelní vesmír. Neoneutral styl kombinuje vyrovnávací myšlenky živé, elektrické neon, stejně jako neutrální nudes, takže je to prakticky jako jíst vícevrstvého dortu v jediném kousnutí (ano, můj žaludek se v současné době rachotí).

Nars Summertime 2015 Christopher Kane pro sbírku NARS
K dispozici od 15. dubna 2015 na NARS obchody stejně jako NarScosmetics.com, stejně jako 1 května 2015 v obchodních domech, speciální obchody, stejně jako Sephora.

Spojené s úžasným černým i horkým růžovým omezeným edičním balením, je tu velký problém. Sbírka zahrnuje kusy pro oči, rty, jakož i tváře – dva oční stíny (jeden duo, stejně jako druhý jeden), dva prášek červenat, dva násobky, stejně jako čtyři rty.

Pojďme malovat naše tváře, že? Počínaje oči …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Christopher Kane pro NARS Summertime 2015 Sbírka: Oči

Šumivé z galaxie daleko, daleko, tyto oční stíny přinášejí třpytivý hluk. Shine je jistě v této směsi.

V těchto fotkách používám oba paralelní světové duo oční stíny jako vložky, stejně jako vnější limity jediného očního stínu na mých víkách, stejně jako říci díky dobro jsem udělal své oči jako první, protože kolem místa svítilo . stejně jako je stále svítí kolem místa. Ve skutečnosti je stále zářit v jednom z mých obočí. Teď je to teď.

Takže … Fallout je problém pro tyto oční produkty, nicméně tady je věc: lesk je šílenější.

Nevěřím, že tyto fotky to dělají spravedlnost. Jediné, vnější limity, je tento nádherný multi-tonální zvýšení zlata s růžovou i bronzem, stejně jako oranžovou. Opravdu, opravdu velmi cool, stejně jako i rád duo, taky.

Ano, s největší pravděpodobností budete muset tvrdit s třpytivým spadem, nicméně existují některé věci, které můžete udělat pro snížení třpytivé bolesti.

Zde je také rychlé video shrnutí sbírky …

Je to jako ukázat stejně jako hrát v basketbalovém zápase. Pokud se zobrazí na vysokých podpatcích, stejně jako miniskirt, nebudete moci hrát správně. No, tady musíte pochopit, že se chystáte manipulaci s Falloutem, takže využijte něco jako plochý oční stíny čisté stiskněte, stejně jako aplikovat stíny (smáčení čisté hlavy bude mít také pomoc), nebo prsty pro tisk Stejně jako platí, protože pokud využijete načechraný klenutý čistý pro víření, spirála, spirála, třpytka se prostě dostane kolem místa.

Christopher Kane pro NARS Summertime 2015 Sbírka: tváře

Za prvé, dva prášek se červenat v Starscape stejně jako tichý nahý.

OK, tichý nahý? Nejdříve to, že jméno mě nutí věřit o podivné špinavé filmy.

Barva je matná béžová, stejně jako se to opravdu neobjeví na mé pleti. Snažil jsem se ho používat jako bronzer, stejně jako to jen … je to s největší pravděpodobností mnohem lépe přizpůsobit na mezihvězdné děvče s lehčí kůží. Nevidím v něm hodně pomeranče, o tom, co stojí za to.

Starscape červenat, miluju, ale pečlivě si vyberte kartáče, pokud budete nosit tuto extrémně pigmentovanou neonovou růžovou; Jinak byste mohli vypadat jako děsivý hororový filmový klaun. Využil jsem duo vlákno čistý s extrémně bitovým produktem pro něj – jen nanogram.

Christopher Kane pro Sbírku Nars: Pics

NARS Jediný oční stíny ve vnějších limitech, $ 25
NARS Duo Eyeshadow v paralelním vesmíru, 35 dolarů

NARS červenat v Starscape, $ 30

NARS červenat v tiché nahé, $ 30

NARS osvětluje několik v Quantum, $ 39
NARS osvětluje několik ve fialovém atomu, $ 39
Národní lesk na rty v záře růžové, $ 26
Národní lesk na rty v jádře, $ 26
Národní lesk na rty v Mezmer, $ 26
Národní lesk na rty v mlhovině, $ 26
Sbírka Nars Christopher Kane
NARS Christopher Kane: Vzorník (pro reference, noste NARS Nadace Stromboliho)

Jedno oční stíny ve vnějších mezích
Duo oční stíny v paralelním vesmíru
Červenat v Starscape
Svítí několik ve fialovém atomu
Červenat v tiché nahé
Svítí několik v kvantově (toto je speciální pro NARS obchody stejně jako Narscosmetics.com)
NARS LEPSSESSESSESSESSSESS LEGS v Mezmer, mlhavé, jádro, stejně jako záře růžová
Na sobě lesk na rty v jádře na rtech, stejně jako osvětlovací násobky v kvantumo, stejně jako fialový atom na mých tvářích
To je lesk na rty v mlhavě na rtech, stejně jako červenat v Starscape na tvářích
Na sobě lesk na rty na rty v mezmer na mých rtech stejně jako tichý nahý červenat na mém cheeks.
Používám NARS lesk na rty v růžové záři na rtech, stejně jako NARS jediné oční stíny ve vnějších limitech, stejně jako duo oční stíny v paralelním světě na mých očích
Ve sbírce jsou také dva naprosté násobky, které můžete nosit na očích, tvářích a / nebo rtech (hlavně je využívám jako lícní barvy). Oba jsou naprosté purpurové fialky, stejně jako já se mi líbí, že jsou naprosto. Věřím, že jejich naprostá je velká věc v tomto případě, protože je zjednodušeně využívá jako červenat.

Využívám tmavší odstín na jablek mých tváří, stejně jako lehčí fialový jako zvýrazňovač, stejně jako znovu, jsem rád, že jsou naprosté. Věřím, že je to dělá mnohem užitečnější i nositelný.

Ze tří tvářených produktů, ačkoli, Starscape Swlush je stále ten, který jsem si jistý, že nosím nejvíce, i když to prakticky pulzuje s pigmentem.

Christopher Kane pro NARS Summertime 2015 Sbírka: rty

Čtyři lesy na rty ve sbírce mají úžasnou kosmickou supervelmoci. Každý z nich schne, stejně jako mizeně do saténové skvrny. Vzorci-moudrý, jsou to základní NARS jízdné – neomylné, nepozorované, stejně jako non-lepkavé – ale sušili do skvrn, což je trochu elegantní. Stejně tak necítím, že suší.

Neon Pink MeZmer stejně jako neon korálové mlhavé jsou také pigmentované.

REKLAMA

Vsadím se, že všechny Karens v miliardách, stejně jako miliardy paralelních vesmírů, jako je tato sbírka stejně jako já, protože tam je velká možnost, že všichni z nás jako třpytky.

Summertime NARS 2015 Christopher Kane pro sbírku NARS zahrnuje …

Jednotlivé oční stíny ve vnějších limitech, duhově zvýšené zlato ($ 25)

Duo eyeshadow v paralelním vesmíru, duhově růžový šeřík, stejně jako měkký iridescentní fialová ($ 35)

Červenat v Starscape, matný Neon Pink ($ 30)

Červenat v tiché nahé, matné měkké béžové ($ 30)

Lesk na rty v Mezmeru, naprostá neonová růžová ($ 26)

Lesklý lesk v mlhavě, neonové korály ($ 26)

Lesklý lesk v jádře, mušle růžová ($ 26)

Lesk na rty v záře růžové, naprosté fuchsie ($ 26)

Svítí několik ve fialovém atomu, naprostý duhový fialový ($ 39)

Svítí několik v kvantově, naprostá iridescentní purpurová ($ 39)

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *