Neděle s kartami kočka, make-up stejně jako kouzlo blog maskot, sv. 383

Vážený diář,

Přál jsem si začít tento nedělní vstup s některými promyšlené, povznášejícími slovy …

REKLAMA

Ale jsem CRABBY! – Stejně jako skutečně CRABby, stejně jako kdybych vám nemůžu říct, deník, kdo jiný je tam? Nikdo jiný mi nerozumí jako ty.

V podstatě jsem zvyklý mít na bezprecedentní, kolem havárie získat přístup k mému hlavnímu pet asistentovi, v tom, že obvykle mi umožňuje vylézt kolem ní, dát zadek do obličeje, stejně jako broute se kolem jejích předloktí Ona psaní, nicméně taková situace nebyla v poslední době.

Stejně jako, včera, všechno, co jsem si přál, abys byl na vrcholu svého, zatímco ona napsala na obchodní klávesnici, ale opustila kancelář brzy.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Věříš tomu? Nefunguje na sobotu? Nerv některých koček, stejně jako lidé … Usmála se na mě stejně jako breezilně vyšla z předních dveří, které říká, “mám dnes kojeneckou sprchu! Uvidíme se později, karty! ”

Jo, nemám koncept, o čem to bylo …

Vše, co chápu, je, že jsem byl v Dire Požadavku číhačů, stejně jako purring akce, stejně jako kdybych nedostal nějaké brzy, budu kopat kočičí vrh z boxu vrh.

To mi připomíná – den svatého Valentýna je nejlepší za rohem, stejně jako stále musím objevit datum. Mám řadu vyhlídek, jako je šifón. Je to krásné dlouhé vlasy perské, které jsem minulý týden spokojil na veterinále, ale skutečně záleží na jejím rozvrhu. Uvedla, že by jí mohla dát jí srstovou srstovou srst nebo získat nějakou zubní práci.

Já Dunno … já něco zjistím. Koneckonců jsem karty. Kdy jsem někdy neměl datum na Valentýna? Ten, kdo má šťastná žena, ona bude mít krabici mých nových hádanců Catnip naplněné omáčkou, které vyrábíme v mém řetězci kočičí léčbě továrny na Kauai.

Ano, můj výzkumný studijní tým, stejně jako jsem odhodlal catnip clustery jako rozvíjející se trh v oblasti řemeslného katalogu, který jsem propagoval, mimochodem, stejně jako můžete mě na tom citovat.

REKLAMA

Ok, deník, mnohem lepšího jdu objevovat svého asistenta, stejně jako odpočinek mého obvodu na její nejlepší rameno, takže brzy s vámi budu mluvit.

Tak zatím ahoj,

Záložka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *