Některé týdny třpytky s novým Shiseido Synchro Skin Foundation

Je to všechno o očích! třpytky
Ahoj všichni!

Druhý den jsem měl kávu s několika kamarádkami – pravděpodobně nejlepším časem, jak dostat make-up inspiraci – a zamiloval jsem se do jednoho z vašich přáteli docela třpytivé oční linky. Snažil jsem se to sám a zjistil, že je úžasným způsobem, jak v průběhu dne vytáhnout trochu třpytky. Říkám tomu “Weekday Glitter” Podívejte se, a doufám, že budeš do ní stejně jako já!

REKLAMA

Jeden z klíčových komponentů k tomuto vzhledu je skvělý a dokonce i kožní tón. Použil jsem nový Shiseido Synchro Skin Foundation ($ 45 pro 1oz) ve zvyšované směsi zlatých 2 a neutrální 3. Nadace je dodávána ve zlatém, neutrálním a růžovém podtónu v rozmezí od 1 a 5. Z nějakého důvodu je rozsah ISN “T dokončit, ale pravděpodobně najdeme mnohem více barev přichází s poptávkou.

Shiseido Synchro Skin Foundation ve zlatě 2 a neutrální 3

Tady je Eerily blízký zachycení mé kůže. Jak vidíte, zlepšila texturu v určitých oblastech, ale vypadalo to lépe a lépe, jak den pokračoval. Ve skutečnosti je to neuvěřitelně dlouhotrvající jako název naznačuje! To však necítilo bez ropy, a musel jsem opravdu pracovat nadaci s dobrým puckingovým kartáčem, aby se nějaká textura a pruhy zmizely. Jsem na plotě v tomto bodě, ale tato nadace se stala svatým grálem pro některé z vás tam, protože má 5 hvězdiček na Sephora.

Mac Amberluxe Palette vzorník

Na zábavu! Použil jsem teplý hnědý matný oční stíny, abych zvýšil mé drobné oční víčka (můj nejlepší nápad pro otevření očí) a vytáhl hustou černou čáru s gelovým očním sým. Popadl jsem paletu Mac Amberluxe Veluxe Pearlfusion Shadow ($ 32) a potkala to celé vložky. To je užitečná malá paleta pro těžké třpytky. Je tu velký rozsah barev s pozoruhodnou texturou a lesk. 4. odstín je obecně lisován třpytky a byla nejlepší volbou pro zachování silné černé čáry. Dokončete vzhled, pope jasný červenat na jablko tváří.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Tady máš! To bylo příliš snadné?

Shiseido Synchro Skin Trvalý Nadace je nová pro jaro 2016 a permanentně ve společnosti Shiseido a všechny šanci Shiseido (Sephora, Saks, Nordstrom, Bloomingdales a Macys).

REKLAMA

Mac Amberluxe Veluxe Pearlfusion Stínová paleta je trvalá v Mac, Nordstrom a Macy.

Uvidíme se v dalším!

Anna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *