Jak jsem rock růžové oční stíny (partnerství s Jenem, stejně jako Anna)

pomocí Metropolitan Decay X Gwen Stefani Eyeshadow kombinace ($ 58)
Možná jsem ukázal, když nebo dvakrát předtím (nebo třikrát nebo čtyři), ale naprosto jako růžový make-up. Věřím, že růžová je vynikající metodou nosit jemnou barvu, stejně jako zvažovat, že jsem nikdy nespokojen růžové oční stíny, kterého se mi nelíbí, věřil jsem, že by to bylo zábavné spolupracovat s Jen, stejně jako Anna, kdo bude zábavný Brzy sdílejte jejich vzhled, stejně jako ukázat vám jednu metodu, kterou každý z nás rád nosí růžové oční stíny.

Podívám, který používám nahoře, je přesně tak, jak se mi líbí rock růžové oční stíny, stejně jako musím říct díky některým pozoruhodným návštěvníkům za inspiraci! Jeden návštěvník poukázal na to, že masbelline barevné tetování 24Hr koncentrované pastelky by byly vynikající jako báze očních očních hadice, stejně jako jeden více hustý o metropolitní rozkladu x gwen stefani oční stíny palety.

REKLAMA

Vzal jsem si komentáře ke srdci, stejně jako je využil oba pro tento pružný růžový vzhled. Díky moc, dámy! Líbí se mi, že vaše komentáře, obavy stejně jako tipy, tak udržet je! Vážně, komentáře dělají můj den

Pro dosažení tohoto vzhledu jsem využil maybelline barevné tetování 25HR koncentrované pastelky v růžové parfait jako základy kolem mých očních víček, pak použité zóny z metropolitní rozpadu x gwen stefani kombinace v mém záhybu s využitím Morphe E22 kartáč.

S Zoeva Luxe Smoky Shader čistý (nejprve poukázal v tomto publikování na Zoeva), zabalil jsem Harajuku na víčka, stejně jako Harajuku, mimochodem, je růžový milovník sen! Je to horká růžová, stejně jako jiskřivá, když je používána s zónou, není to tak jasné.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A pak jsem na obočí používal Colourpop kosmetika obočí tužku v černé n ‘Brown, stejně jako také řešeno mnohem lépe než sex řasenka na mých řasách.

Stejně jako přesně to, jak se tento pohled ukázal stejně dobře, jak jsem právě konzumován s touto Anastasia Beverly Hills LipGloss!
Pro svou základnu jsem využil Becca Aqua Světelná nadace v teplém medu, stejně jako to bylo moje první čas využití této nadace. Pro záznam je úžasné! Zkoušel jsem další Glowy Foundations (zkoumal jsem Giorgio Armani Maestro Glow, stejně jako L’Oreal Lumi polštář), nicméně to je s největší pravděpodobností mé výhodné zatím od národního ochrany, stejně jako dlouhověkost.

Neexistuje žádná taková věc jako stejně růžová!

Na mých tvářích jsem využil mac nádherné jako kakaový červenat, což je moje jdi, když chci přirozený červenat, který nebude střetnout se zbytkem make-upu. Stejně tak využil Anastasia Beverly Hills Riviera Illuminator.

Osvětlovače Anastasia Beverly Hills jsou vynikající, protože přidávají skutečně docela lesk, který nezvýrazňuje póry.

REKLAMA

Na mých rtech jsem využil Anastasia Beverly Hills Lipgloss ve špinavém Lila a já jsem spotřebován tímto leskem. Je to nejlepší pinky / levandule.

Což mi připomíná, jsem tak spokojen s glossy rty abh (mám publikovat na mých oblíbených z Anastasia Beverly Hills na mém blogu), stejně jako věřit, že jsou to nejlepší lesy na rty v mé sbírce.

Všechno růžové všechno!
Tak přesně, jak se máš rock růžové oční stíny? Rozumíte vrtáku … Rozdělte své oblíbené v komentářích!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *