# Mbbturns10: Vzpomínka na blízké setkání s jedním z největších kočkových žen všech časů

se dnes cítím emo stejně jako nostalgic, protože blog se brzy obrací 10.

DESET.

REKLAMA

Nemůžu tomu uvěřit. 20. února.

To je nejdelší projekt, nebo cokoliv, co je, jsem kdy vystupoval v mém životě, stejně jako je to život-se mění v mnoha způsobech.

Jeden z chladnějších věcí, které musím udělat od blogu, byl dostat ideální až v blízkosti jednoho, stejně jako jen kočičí žena Supreme, Grace Coddington z Magazínu Vogue.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

To bylo v Dolce & Gabbana show v Miláně Fashion Week v roce 2011, stejně jako jsem tam byl na rozhovor Pat McGrath backstage (ona byla krásná, metodou – připravený, klidný, stejně jako laskavý, dokonce i uprostřed backstage shonu.) .

Poté, co jsem dokončil rozhovor, identifikoval jsem Grace Coddington Kickin ‘to v přední řadě s Annou Wintour. Dostal jsem to blízko ní. * Toto zavřít *

A to opravdu došlo dvakrát! PRO BOHA. To bylo podruhé. Nejprve byl poprvé na Galerii Dolce & Gabbana oslavu v noci předtím, stejně jako já jsem viděl putování kolem sebe, odhlášení umění. Měla mě na mysli, když říkají, “chodit stejně jako ona, Karen. Udělej to! Ukažte jí všechny 5 000 fotografií karet v telefonu. Grace Coddingtonová vás absolutně dostane! ”

Ale ztratil jsem nerv. Nemohl jsem to udělat.

Snažil jsem se znovu podruhé, nicméně ještě jednou jsem kuřat …

Kdybych někdy dostal ještě jednu šanci, dělám to. Ukážu její karty ve všech jeho husky slávě.

Také na té show, viděl jsem tuto tajnou dámu sedět ze mě v červených rtech, modré oční linky, stejně jako chladný cylindr.

Vsadím se, že by měla odvahu mluvit s Grace Coddingtonem.

REKLAMA

Kdo je, stejně jako jaká vložka měla na sobě? Vždycky otázka o té lady …

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *