Golden Glitter Glistens v nové IT kosmetika bye bye póry červenat v sladkých tvářích

IT kosmetika bye bye póry červenat ve sladkých tvářích ($ 24)
Miluji své póry. Jsou to součástí toho, kdo jsem a já víš, dělají veškerou tvrdou práci, které póry dělají (jako pouzdra vlasové folikuly).

To říkal, opravdu nemusím být připomínán jejich existenci po celý den, takže bych mnohem raději nosil linii červenat se “Bye bye póry” než “Ahoj Ahoj pórů!”

REKLAMA

Sladké tváře je nejnovější stín v IT kosmetice bye bye póry červenat fam, a to vychází tento pád.

IT kosmetika má nějakou fantastickou stálou sbírku červenat linky, včetně mých favů, důvěra ve vaší záře červenat bronzers (a.k.a neapolský zmrzlina) a cc + zářivě ombre červenat, které jsou tak skvělé. Snadné míchání, dlouhé trvalé a vypadají mimořádně přirozeně.

Sladké tváře je neuvěřitelně čistý broskvový prášek červenat se zlatým třpytem. To byl můj poprvé pomocí bye bye pórové linie, a vše, co musím říct, je wow! Tohle je červenat? Opravdu…? Protože je to skoro zvýrazňovač. Třpytky jsou dost velké, aby jasně viděl na tvářích.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

A nazývá se póry bye bye. Hmm …

Hej, sladké tváře!
Navzdory tomu, že se mísí stejně snadno a trvá stejně tak dlouho, dokud ostatní to kosmetika červenat, že jsem nosil, mám smíšené pocity o tom … Naštěstí se třpyt nezdá zdůraznit mé póry, ale to ne Make ’em say, “Bye, bye!” buď. Moje póry vypadají přesně stejnou velikost, když ho nosím.

REKLAMA

Líbí se mi bye bye póry červenat ve sladkých tvářích, ale nemůžu říct, že to miluji – rozhodně ne tak, stejně jako cc + červenat v korálové flush a Je Ne Sais Quoi. Ale pokud musíte mít všechny “Ze Glitterz, je to $ 24 a nyní k dispozici na webu IT kosmetiky (také brzy na Ulta obchoduje tento pád.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *